ویزا از طریق پذیرش شغلی

canada visa3 ویزا از طریق پذیرش شغلی

کشور کانادا با توجه به گستردگی فراوان و وجود ذخائر طبیعی و اقتصاد در حال رشد موقعیت خوبی برای کسانی است که دارای شغل و حرفه خاصی بوده و مایلند از طریق ویزای شغلی به کانادا مهاجرت نمایند .

این روش مشکلا ت فراوانی دارد ولی پس از اخذ اجازه کار موقت ، شما می توانید پش از چند سال درخواست اقامت دائم نمایند .

در زمان بررسی درخواست شما برای ویزای اقامت از طریق پذیرش شغلی ، شما به ۶۷  امتیاز از ۱۰۰ امتیاز ، نیاز خواهید داشت .

این امتیاز ها بستگی به پیدا کردن کار فرما در کانادا ، سن ، تجربه کاری ، مهارت در زبان انگلیسی یا فرانسه ومیزان تحصیلات شما خواهد داشت .

برای اینکه درخواست ویزای شغلی شما مورد پذیرش واقع گردد ، چهار بخش در کانادا باید جواب مثبت بدهند که در ذیل به آنان اشاره می گردد .

  • سازمان مراقبت از مرزهای کانادا : این سازمان کلیه افرادی را که قصد ورود به کانادا را دارند از نظر امنیتی بررسی می کند .
  • سازمان کارگران خارجی : این سازمان وظیفه توجیه و راهنمایی کارگران خارجی را به عهده دارد .
  • سازمان مهاجرت و شهروندی : این سازمان درخواستهای مربوط به ویزا از طریق پذیرش شغلی را بررسی و اعلام نظر می کند .

سازمان خدمات کانادا : این سازمان درخواست متقاضیان را بررسی و در صورتی که بابت شغل مورد درخواست ، افردا کانادائی متقاضی یا در نوبت کار نباشند ، نسبت به مورد اظهار نظر می کند .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *