ویزا از طریق فرصت مطالعاتی

canada visa2 ویزا از طریق فرصت مطالعاتی

برای گسترش تبادلات علمی کانادا با محققان سایر کشورها ، تسهیلاتی برای ارائه ویزای فرصت مطالعاتی توسط کانادا در نظر گرفته شده ، متقاضیان می توانند  پس از دریافت پذیرش از یک دانشگاه یاموسسه علمی درکانادا، برای این ویزا اقدام نمایند..
افرادی که برای این ویزا اقدام می نمایند ، باید از شرایط علمی و پژوهشی و خاصی برخوردار باشند.

مدارک مورد نیاز برای ویزای فرصت مطالعاتی کانادا :

 اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورتهای قدیمی که در آنها ویزا درج شده است .
 یک قطعه عکس جدید ۵/۴ × ۵/۳ رنگی با زمینه ی سفید
 ترجمه ی شناسنامه
 ترجمه ی سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر ( در صورت همراهی فرزندان گواهی اشتغال به تحصیل آنها ترجمه شود . )
 تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه
 مدارک مالی : شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده ی میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید ( مدت اعتبار نامه ی تمکن مالی و ریزپرینت ۶ ماه آخر یک ماه است . )
 ترجمه ی اسناد ملکی
 مدارک شغلی : کارمندان : گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت ( با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر، و مدت زمان موافقت شده با مرخصی ) ترجمه ی فیش حقوقی ۳ ماه آخر، ترجمه ی لیست بیمه ی ۳ ماه آخر، و ترجمه ی حکم کارگزینی
کارفرمایان : ترجمه ” آگهی تأسیس” ، “آگهی تغییرات” و “آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی ، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی ۳ ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت، و ریزپرینت ۶ ماه آخر به لاتین
بازنشستگان : ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی ( در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود . )
 گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن
 رزومه کامل و عکس دار با ذکر تمامی تاریخ ها و سوابق شغلی در صورت موجود بودن
 نامه پذیرش از دانشگاه کانادایی
 ترجمه آخرین مدرک تحصیلی و ترجمه ریزنمرات آخرین مقطع تحصیل
 نامه از دانشگاه محل تحصیل یا وزارت علوم ( ایران ) مبنی بر اینکه شما را حمایت مالی می کنند .
 فرم LMIA
 رسید پرداختی ۲۳۰ دلار که از کانادا پرداخت شده باشد .
 ارائه مدرک زبان معتبر، در صورت لزوم
 کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شوند و ترجیحا به تایید دادگستری برسند .
سایر خدمات : ویزا و تور کانادا – وقت سفارت کلیه کشورها – استرالیا – انگلیس- آمریکا – تور اروپا – تورهای آسیا – بلیط و هتل داخلی و خارجی
جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفن ۵۷۸۳۵-۰۲۱ تماس حاصل فرمائید .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *