وقت سفارت و ویزای آمریکا

وقت سفارت آمریکا

ما وقت سفارت آمریکا را برای مصاحبه شما ، متناسب با تاریخ درخواستی ، خواهیم گرفت و شما را از مدارک مورد نیاز برای ارائه به سفارت مطلع خواهیم کرد.

مدارک موردنیاز:

  • – یک قطعه عکس ۵×۵  پرسنلی از روبرو ، با زمینه روشن .
  • – ارائه برگه چاپ شده فرم DS 160 دارای بارکد برای متقاضی ( بدون در نظر گرفتن سن )
  • – تصویر صفحه مشخصات پاسپورت ( با اعتبار ۶ ماه بیشتر از مدت زمان اقامت در آمریکا )
  • – نشانی ایمیل مسافر
  • – ارائه تصویر ویزای قبلی آمریکا ( در صورت داشتن )

توضیح : برای تکمیل فرم DS 160 می توانید فرم فارسی را از اینجا دریافت و پس از تکمیل با کارشناسان ما تماس بگیرید .

نکاتی در خصوص مصاحبه در سفارت :

  •  متقاضیان باید ۱۵ دقیقه قبل از زمان مصاحبه خود ، در سفارت حاضرشوند .
  •  تنها افرادی که وقت مصاحبه دارند باید به سفارت مراجعه نمایند . توجه داشته باشید در سفارت محلی برای استراحت دوستان یا خویشاوندان شما وجود ندارد .
  •  قدم زدن در اطراف سفارتخانه یا عکس برداری از آن یا اطراف آن ممنوع می باشد  .
  •  همراه داشتن هر گونه دستگاه الکترونیکی ( تلفن همراه ، دی وی دی ، سی دی ، فلش ، ساعت های مجهز به دستگاه ضبط و غیره ) ممنوع است .
  •  همراه داشتن سیگار ، فندک ، غذا ، و نوشیدنی ممنوع است . همراه داشتن اشیاء تیز ( ناخن گیر ، قیچی ، سوزن بافندگی و غیره ) ممنوع است.

سایر شرایط:

  •  حتی الامکان طلا و جواهرات همراه نداشته باشید ، زیرا در هنگام ورود به بخش کنسولی باید برای بازرسی با دستگاه فلزیاب آنها را در بیاورید
  •  حداقل یک کارت شناسایی عکس دار و رسمی ( مثل گواهینامه رانندگی یا گذرنامه ) همراه داشته باشید .
  •  در سفارتخانه کارت های اعتباری پذیرفته نمی شود .

متقاضیان دریافت ویزای آمریکا باید مدارک ذیل را ارائه نمایند :

  •  کلیه متقاضیان ویزای غیر مهاجرتی ( بدون در نظر گرفتن سن ) باید تقاضانامه ویزای مهاجرتی (DS160 ) را به صورت آنلاین تکمیل نموده و برگه چاپ شده آن راکه حاوی بارکد می باشد ارائه نمایند .
  •  پاسپورت متقاضیان باید ۶ ماه بیشتر از مدت زمان اقامت در آمریکا اعتبار داشته باشد و اگر نام بیشتر از یک نفر در گذرنامه قید شده باشد ، هر یک از افراد متقاضی ویزا ، باید یک تقاضانامه جداگانه را تکمیل نمایند .

متقاضیان باید موارد ذیل را در هنگام مصاحبه به مسئول کنسولی توضیح دهند:

  •  هدف از مسافرت ، مدت زمان اقامت در آمریکا و نحوه تامین هزینه های سفر ، مصاحبه کننده به دنبال اطلاعاتی درباره تعهدات الزامی از قبیل وابستگی های خانوادگی یا اشتغال به کار می باشد که باعث شود متقاضی پس از سفر به آمریکا ، مجددا به کشور خود باز می گردد .
  •  با اینکه ممکن است مسئول کنسولی درخواست ارائه مدارک ننماید ، اما بهتر است متقاضیان ، مدارک مربوطه را به همراه داشته باشند تا در صورت لزوم ارائه نمایند .
  •  کلیه گذرنامه های قبلی خود را ، خصوصا گذرنامه هایی که نشان دهنده سفر های مختلف ، به ویژه و اروپایی به ویژه ویزای باشند را همراه داشته باشید .
  • یک قطعه عکس رنگی ۵/۵ سانتی متری که در ۶ ماه گذشته گرفته شده باشد . عکس مذکور باید از روبرو با زمینه سفید بوده و گوش ها مشخص باشد . سر نباید پوشیده باشد ( مگر به دلایل مذهبی )
  •  در صورت تمایل ، متقاضیان می توانند مدارک خود مبنی بر اثبات دلیل سفر خود به ایالات متحده آمریکا و وابستگی های تخصصی ، مالی و خانوادگی خود به وطن ، از قبیل برگه تایید وضعیت دانشجویی یا استخدام ، مدارک منابع مالی و غیره را ارائه نمایند .

تعطیلات سفارت آمریکا در دوبی ، آنکارا و ارمنستان به شرح ذیل می باشد:

جدول نرخی سفارت آمریکا

پیکاپ ویزا چیست؟

متقاضی ویزای کانادا ، آمریکا یا انگلیس بعد از مراجعه به دوبی – ارمنستان یا آنکارا و ارائه مدارک ، نهایتا به ایران برمی گردد و منتظر جواب درخواست ویزای خود می شود. اگر سفارتهای فوق الذکر به متقاضی جواب مثبت بدهند، متققاضی می تواند ویزای خود را از طریق ارسال پاسپورت خود به سفارت مربوطه و الصاق ویزا، نسبت به دریافت ویزای خود اقدام نماید ( بدون اینکه لازم باشد شخصا به سفارت مربوطه مراجعه نماید ) به عملیات ارسال پاسپورت به سفارت مربوطه و الصاق ویزا در آن و برگشت پاسپورت به ایران ، پیکاپ ویزا می گویند.

با ما تماس بگیرید ۵۷۸۳۵-۰۲۱

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.