ویزای توریستی اسپانیا

spain photo 8 ویزای اسپانیا

اسپانیا سرزمین گاو بازان (ماتادورها)

کشور اسپانیا برای ایرانیانی که قصد ورود به این کشور را دارند ، قوانین صدور روادید ورود ( ویزا ) را اعمال می نماید. که لازم است مدارک و فرم های مربوطه را تهیه تکمیل و ارائه نمایید.

مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا در تهران

نکته : لطفا قبل از ارسال درخواست خود در تهران اطمینان حاصل کنید که بخش صلاحیت را بررسی کرده اید .

۱ – فرم ها :

  • فرم درخواست ویزا
  • پر شده با قلم آبی و یا نسخه چاپی از فرم پر شده آنلاین .
  • امضا اصلی متقاضی در فرم درخواست باید وجود داشته باشد .
  • دو نسخه گپی از فرم درخواست پر شده .

لیست مدارک

  • لیست مدارک باید به صورت پشت و رو چاپ شود .
  • فرم تایید
  • فرم اظهار نامه

عکس ها :

  • ۳ عکس جدید ، اندازه ۵/۴ در ۵/۳ سانتی متر
  • صورت و گوش ها باید ۸۰ درصد عکس را پوشش دهند
  • عکس باید متعلق به ۶ ماه اخیر باشد
  • زمینه عکس باید سفید باشد

۲ –  نامه متقاضی :

  • هدف سفر
  • تاریخ سفر
  • تمام نامه ها باید شامل اطلاعات اشخاص همراه شامل اعضای خانواده ، دوستان یا همکاران تجاری که به هدف مشترک سفر می کنند ، باشد .

۳ – نامه اشتغال به کار

۴ – بلیط سفر

۵ – بیمه مسافرتی :

  • بیمه شرکت طبق دستورالعمل اتحادیه اروپا می باشد .
  • بیمه باید حداقل ۱۵ روز پس از زمان بازگشت به ایران معتبر باشد .
  • حداقل پوشش بیمه ۳۰/۰۰۰ یورو و یا ۵۰/۰۰۰ دلار می باشد .
  • اعلامیه بیمه مسافرتی که توسط متقاضی امضا شده است .

۷ – رزرو هتل برای سفر

۸ – لیست حقوق های دریافتی حداقل ۶ ماه گذشته

۹ – صورت حساب شخصی یک سال اخیر متقاضی یا حداقل ۶ ماه اخیر با مهر و امضای بانک ( صورت حساب آنلاین بانکی قابل قبول نیست )

۱۰ – رسید پرداخت مالیات بر درآمد ( V- RTI ) برای ۳ سال گذشته

۱۲ – گذرنامه :

  • گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اقامت در اسپانیا اعتبار داشته باشد و حتما دارای دو صفحه ی خالی باشد.
  • برای درخواست ویزا نباید بیش از ۱۰ سال از تاریخ صدور گذرنامه گذشته باشد .
  • حداقل ۲ صفحه ی خالی باشد .
  • فتوکپی تمام صفحات گذرنامه فعلی ( از جمله صفحات خالی ) و پاسپورت قدیمی ( در صورت وجود ) .

برای متقاضیان خردسال :

  • در صورتی که متقاضی خردسال با یکی از والدین سفر می کند ، اجاره نامه والد دیگر برای سفر کودک الزامی است .
  • فرم درخواست ویزای شینگن باید توسط والدین امضا  شود .
  • در صورتیکه کودک به همراه کسی غیر از والدین خودش سفر می کند یا فقط یکی از والدین به سفر می رود ، نامه رسمی موافقت والدین الزامی است .
  • کپی پاسپورت پدر و مادر با امضای خود آنها ، توسط دفترخانه رسمی باید تایید شود .

مدارک مالی والدین

تعهد نامه ، نامه موافقت ، لیست مدارک مورد نیاز BLS باید توسط والدین امضا شده باشد .

در ادامه می توانید مدارک لازم برای ویزای اسپانیا و فرم ویزای اسپانیا را از طریق کلیک روی دکمه زیر دانلود کنید

برای کسب اطلاعات بیشتر و درخواست ویزا ، لطفا از طریق تلفن ۵۷۸۳۵-۰۲۱  با بخش ویزا در ساحل گشت تماس بگیرید.