ویزای شنگن

ویزای شنگن

مسافرت به کشورهای عضو پیمان شنگن مستلزم اخذ ویزای شنگن از یکی از ۲۶ کشور عضو می باشد و مطابق ضوابط اتحادیه اروپا ورود مسافر باید به کشوری باشد که ویزا را از آنجا دریافت کرده و بیشترین اقامت نیز باید در همان کشور باشد ، در صورت لحاظ این قانون ، شما می توانید با اخذ ویزا از یکی از کشور های حوزه شنگن به سایر کشور ها نیز مسافرت نمائید .

” مدارک لازم برای ویزای شنگن (توریستی) “

سند ملکیاصل سند مالکیت آپارتمان ، زمین ، باغ و امثالهم به نام مسافر
دانشجویان یا محصلینگواهی اشتغال به تحصیل ( مثال : گواهی می شود که احمد  احمدی در سال تحصیلی _____ در این موسسه مشغول به تحصیل بوده و با مرخصی ایشان از تاریخ ____ لغایت ____ موافقت  می گردد ،بدیهی است نامبرده لازم است پس از مرخصی ، جهت اتمام سال  تحصیلی  در این مدرسه حضور داشته باشد .)
اعضای هیئت علمی دانشگاه هااصل حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی به همراه مهر + گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت با ذکر سمت ، سابقه کار ، مشخصات فردی ( نام و نام خانوادگی کامل، شماره پاسپورت ) تاریخ شروع به کار و میزان حقوق همراه با مهر و امضا روی سربرگ شرکت
صاحبان شرکت خصوصی( مدیرعامل ، رئیس هیئت مدیره ، نایب رئیس هیئت مدیره ، عضو هیئت مدیره و …) اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت ، گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت ، با ذکر سمت و سابقه کار و مشخصات فردی ( نام و شماره پاسپورت ) ، تاریخ شروع به کار و میزان حقوق همراه با مهر و امضا روی سربرگ شرکت
کارمندان شرکت خصوصیگواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت با ذکر سمت ، سابقه کار ، مشخصات فردی
( نام و نام خانوادگی کامل، شماره پاسپورت ) تاریخ شروع به کار و میزان حقوق همراه با مهر و امضا روی سربرگ شرکت
کارمندان بخش دولتیآخرین حکم کارگزینی + آخرین فیش حقوقی به همراه مهر+ گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت با ذکر سمت ، سابقه کار ، مشخصات فردی     ( نام و نام خانوادگی کامل ، شماره پاسپورت ) تاریخ شروع به کار و میزان حقوق همراه با مهر و امضا روی سربرگ شرکت
بازنشستگانآخرین حکم بازنشستگی+ آخرین فیش حقوقی
کسبهاصل جواز کسب / اصل کارت بازرگانی
پزشکاناصل پروانه مطب + اصل کارت نظام پزشکی
مهندساناصل پروانه مهندسی + اصل کارت نظام مهندسی (در صورت اشتغال در شرکت ، مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی می بایست ارائه گردد)
ساختمان سازاناصل گواهی ساختمان/ اصل قرارداد های کاری/ اصل پایان کار ساختمان/ اصل پروانه ساخت
وکلااصل پروانه وکالت+ اصل کارت وکالت
مدارک بانکی

و  مالی

برای حساب های کوتاه مدت یا جاری :

برای حساب های کوتاه مدت گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل به لاتین+ ریز پرینت سه ماه آخر

برای حساب های بلند مدت :

کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه+ ریز پرینت سود حساب شش ماه آخر

حداقل مانده حساب :

حداقل مانده حساب برای هر متقاضی باید ۱۰۰  میلیون تومان باشد ، بدیهی است که در صورت سفر خانواده ۳ نفره حساب سرپرست خانواده باید حداقل ۳۰۰ میلیون تومان موجودی داشته باشد.

افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارت خانه نمی باشد.

سایر مدارکاصل گذرنامه با حداقل ۷ ماه اعتبار ( از زمان خروج )همراه با امضای صاحب گذرنامه+ اصل گذرنامه های گذشته ، چهار قطعه عکس ۴٫۵×۳٫۵    ( جدید ، رنگی ، تمام رخ با زمینه روشن که ۸۰ درصد عکس دربرگیرنده صورت فرد متقاضی باشد ) اصل شناسنامه ها ، اصل سند ازدواج.

نکته : رضایت نامه محضری برای افراد زیر ۱۸ سال در صورت عدم درخواست ویزا برای یکی از والدین الزامی می باشد .  

 * کلیه مدارک باید باتوجه به ضوابط سفارت خانه مربوطه ، به زبان مورد نظر ترجمه گردد .

* مدارک فوق را به همراه فرم تکمیل شده شنگن ، برای اقدام ویزا به کارشناسان ساحل گشت تحویل دهید .

* در بسیاری از موارد برای قوی تر شدن پرونده شما ، ما از کشور مقصد برای شما دعوتنامه توریستی می گیریم.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید  ۵۷۸۳۵-۰۲۱

امور آژانسها : ۸۸۴۵۱۶۱۶ ۸۸۴۵۴۰۰۰

تورهای اروپا :

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *