ویزای شنگن

schengen visa ویزای شنگن

مسافرت به کشورهای عضو پیمان شنگن مستلزم اخذ ویزای شنگن از یکی از ۲۶ کشور عضو می باشد و مطابق ضوابط اتحادیه اروپا ورود مسافر باید به کشوری باشد که ویزا را از آنجا دریافت کرده و بیشترین اقامت نیز باید در همان کشور باشد ، در صورت لحاظ این قانون ، شما می توانید با اخذ ویزا از یکی از کشور های حوزه شنگن به سایر کشور ها نیز مسافرت نمائید .

” مدارک لازم برای ویزای شینگن ”

سند ملکی اصل سند مالکیت آپارتمان ، زمین ، باغ و امثالهم به نام مسافر
دانشجویان یا محصلین گواهی اشتغال به تحصیل ( مثال : گواهی می شود که احمد  احمدی در سال تحصیلی _____ در این موسسه مشغول به تحصیل بوده و با مرخصی ایشان از تاریخ ____ لغایت ____ موافقت  می گردد ،بدیهی است نامبرده لازم است پس از مرخصی ، جهت اتمام سال  تحصیلی  در این مدرسه حضور داشته باشد .)
اعضای هیئت علمی دانشگاه ها اصل حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی به همراه مهر + گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت با ذکر سمت ، سابقه کار ، مشخصات فردی ( نام و نام خانوادگی کامل، شماره پاسپورت ) تاریخ شروع به کار و میزان حقوق همراه با مهر و امضا روی سربرگ شرکت
صاحبان شرکت خصوصی  

( مدیرعامل ، رئیس هیئت مدیره ، نایب رئیس هیئت مدیره ، عضو هیئت مدیره و …) اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت ، گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت ، با ذکر سمت و سابقه کار و مشخصات فردی ( نام و شماره پاسپورت ) ، تاریخ شروع به کار و میزان حقوق همراه با مهر و امضا روی سربرگ شرکت

کارمندان شرکت خصوصی گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت با ذکر سمت ، سابقه کار ، مشخصات فردی ( نام و نام خانوادگی کامل، شماره پاسپورت ) تاریخ شروع به کار و میزان حقوق همراه با مهر و امضا روی سربرگ شرکت
کارمندان بخش دولتی آخرین حکم کارگزینی + آخرین فیش حقوقی به همراه مهر+ گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت با ذکر سمت ، سابقه کار ، مشخصات فردی     ( نام و نام خانوادگی کامل ، شماره پاسپورت ) تاریخ شروع به کار و میزان حقوق همراه با مهر و امضا روی سربرگ شرکت
بازنشستگان آخرین حکم بازنشستگی+ آخرین فیش حقوقی
کسبه  

اصل جواز کسب / اصل کارت بازرگانی

پزشکان اصل پروانه مطب + اصل کارت نظام پزشکی
مهندسان اصل پروانه مهندسی + اصل کارت نظام مهندسی (در صورت اشتغال در شرکت ، مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی می بایست ارائه گردد)
ساختمان سازان اصل گواهی ساختمان/ اصل قرارداد های کاری/ اصل پایان کار ساختمان/ اصل پروانه ساخت
وکلا اصل پروانه وکالت+ اصل کارت وکالت
مدارک بانکی

و  مالی

برای حساب های کوتاه مدت یا جاری :

برای حساب های کوتاه مدت گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل به لاتین+ ریز پرینت سه ماه آخر

برای حساب های بلند مدت :

کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه+ ریز پرینت سود حساب شش ماه آخر

حداقل مانده حساب :

حداقل مانده حساب برای هر متقاضی باید ۵۰  میلیون تومان باشد ، بدیهی است که در صورت سفر خانواده ۳ نفره حساب سرپرست خانواده باید حداقل ۱۵۰ میلیون تومان موجودی داشته باشد.

افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارت خانه نمی باشد.

سایر مدارک اصل گذرنامه با حداقل ۷ ماه اعتبار ( از زمان خروج )همراه با امضای صاحب گذرنامه+ اصل گذرنامه های گذشته ، چهار قطعه عکس ۴٫۵×۳٫۵    ( جدید ، رنگی ، تمام رخ با زمینه روشن که ۸۰ درصد عکس دربرگیرنده صورت فرد متقاضی باشد ) اصل شناسنامه ها ، اصل سند ازدواج.

نکته : رضایت نامه محضری برای افراد زیر ۱۸ سال در صورت عدم درخواست ویزا برای یکی از والدین الزامی می باشد .  

 * کلیه مدارک باید باتوجه به ضوابط سفارت خانه مربوطه ، به زبان مورد نظر ترجمه گردد .

* مدارک فوق را به همراه فرم تکمیل شده شنگن ، برای اقدام ویزا به کارشناسان ساحل گشت تحویل دهید .

* در بسیاری از موارد برای قوی تر شدن پرونده شما ، ما از کشور مقصد برای شما دعوتنامه توریستی می گیریم.

تورهای ما :