ویزای توریستی پرتغال

Portugal2 ویزای پرتغال

پرتغال

کشور پرتغال برای ایرانیانی که قصد ورود به این کشور را دارند ، قوانین صدور روادید ورود ( ویزا ) را اعمال می نماید. که لازم است مدارک و فرم های مربوطه را تهیه تکمیل و ارائه نمایید.

ویزای پرتغال

مدارک مورد نیاز جهت اخذ روادید تجاری – توریست سفارت پرتقال

۱- تکمیل فرم درخواست روادید بطور کامل

۲- یک قطعه عکس جدید رنگی ( ۴×۳ ، تمام رخ و با زمینه سفید )

۳- گذرنامه معتبر و امضا شده توسط صاحب گذرنامه و فتوکپی ) اعتبار گذرنامه باید بیشتر از سه ماه از تاریخ پایان روادید باشد ).

۴- الف ( فتوکپی از کلیه روادیدهای دریافت شده قبلی، از سایر کشورها در طول سه سال گذشته ) درپاسپورت جدید و قدیم ). ب ( کلیه روادیدهای دریافت شده ازکشورهای عضو شنگن ( در پاسپورت جدید و قدیم )

۵- فتوکپی شناسنامه ( کلیه صفحات )

همراه داشتن پاسپورتهای قبلی که تاریخ اعتبار آنها تمام شده ویا به هر دلیل تعویض شده است .

۶- معرفی نامه از محل کار ( به زبان انگلیسی ویا ترجمه رسمی به زبان انگلیسی )

الف ) اصل و فتوکپی روزنامه رسمی با درج اگهی ثبت شرکت )ترجمه شده رسمی به زبان انگلیسی )

ب ) کپی از هر گونه تغییرات شرکت ( ترجمه شده رسمی به زبان انگلیسی )

پ ) اصل کارت بازرگانی صادر شده توسط وزارت بازرگانی و فتوکپی از آن

ت ) چنانچه هزینه های طول اقامت در خارج توسط شرکت شما پرداخت شود باید در نامه قید گردد .

ث ) اثبات بر فعال بودن شرکت

ج ) برگه رسمی حقوق دریافتی ( اولین و اخرین ماههای دریافت حقوق مورد نیاز می باشد ) و همچنین برگه پرداختی به سازمان تامین اجتماعی ( لیست بیمه )

چ ) نامه بانکی با اظهار مانده موجودی حساب و همچنین ریز صورت حساب بانکی در سه ماه اخیر. ( تمکن مالی + لیست گردش سه ماهه )

۷- دعوتنامه های امضا شده باید با جزییات ، نام درخواست دهنده ، علت مسافرت، مدت اقامت و ایا اینکه در طول اقامت شرکت دعوت کننده هزینه های مربوطه را بعهده خواهد گرفت یا خیر ، قید گردد. همچنین کپی از کارت اقامت ویا پاسپورت پرتغالی و همچنین پرینت حساب بانکی دعوت کننده

۸- در صورتیکه شما نماینده شرکت دعوت کنند ه هستید : اصل قرارداد نمایندگی و کپی از ان .

۹- اثبات همکاریهای گذشته با شرکت دعوت کننده یا سایر همکاریهای بین المللی مانند: بارنامه ، اثبات پرداختی ها پیش فاکتور ( پروفرما اینویس ) به عنوان اثبات قابل قبول نمی باشد( و یا هر نوع قراردادهای امضا شده فی مابین .

۱۰- در صورت همراه بودن فرزندان با یکی از والدین اجازه رسمی پدر و مادر ترجمه شده و ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری

۱۱- رزرو هتل و تاییدیه آن

۱۲- بیمه پزشکی مسافرت معتبر جهت کشورهای عضور شنگن و فتوکپی آن ( حداقل پوشش بیمه مذکور می بایست مبلغ ۳۰/۰۰۰ یورو یا ۵۰/۰۰۰ دلار امریکا باشد. پوشش بیمه جهت بازگشت به وطن در موارد نیاز پزشکی و شامل پوشش جهت کمکهای فوریت پزشکی و معالجه فوری در بیمارستان باشد )

۱۳- رزرو بلیط برای سفر به پرتغال و برگشت به ایران

۱۴- متقاضیان روادید باید هر کدام مستقلا با تکمیل فرم درخواست روادید همراه با کلیه مدارک درخواست شده ، اقدام به تعیین وقت قبلی جهت ارایه مدارک بنمایند

**۱۵- توجه منظور از ترجمه رسمی ،ترجمه توسط مترجم رسمی و همچنین کلیه مدارک میبایست ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری باشند.

** همچنین همراه داشتن یک سری کپی از کلیه مدارک ترجمه شده و دعوتنامه و بدون منگنه و پانچ الزامی میباشد

مخارج درخواست روادید مطابق جدول هزینه های روادید قابل برگشت نمی باشد و بصورت یورو در زمان مصاحبه دریافت میشود

توجه: سفارت پرتغال حق درخواست هرگونه مدارک و یا اطلاعات اضافی علاوه بر مدارک درخواستی ذکر شده درلیست بالا را برای خود محفوظ می دارد .

۱- در صورت همراه نداشتن هر یک از مدارک مورد نیاز که در لیست مدارک ذکر شده است مدارک شما توسط افسر ویزا دریافت نشده و جهت مراجعه بعدی نیاز به اخذ وقت مجدد در سایت وزارت خارجه و دریافت فرم آنلاین میباشد .

۲– مدارک را طبق چک لیست زیر مرتب بفرمایید در غیر این صورت مدارک شما پذیرفته نمی شود

۲-۱ فرم آنلاین همراه با عکس چسباندن عکس بر روی فرم با استفاده از چسب مایع الزامی میباشد .

۲-۲ کپی پاسپورت و کپی ویزا های قبلی

۲-۳ دعوت نامه و مدارک شخص دعوت کننده ( شغلی، مالی و کارت شناسایی یا اقامت و یا کپی پاسپورت شخصدعوت کننده )

۲-۴ مدارک شغلی

۲-۵ مدارک بانکی و مالی

۲-۶ سایر مدارک شاملی ملکی سند ازدواج و…

۲-۷ کلیه کپی ها که طبق ترتیب بالا منظم شده باشد .

۲-۸ رزرو هتل

۲-۹ رزرو بلیط

۲-۱۰ کپی بیمه نامه مسافرتی

۲-۱۱ وجه درخواست ویزا ( روادید توریستی و تجاری برای افراد بالای ۵ سال مبلغ ۶۰ یورو و کمتر از ۵ سال رایگان میباشد )

۳- در صورت خریداری بلیط مسافرتی قبل از اعلان نتیجه ویزا توسط سفارت ، سفارت هیچگونه مسولیتی را نمی پذیرد لزا هرگونه مسولیت کنسلی و یا تغییر تاریخ آن به عهده متقاضی می باشد

۴- درصورتی که با درخواست متقاضی در گذشته در هر یک از کشورهای عضو شنگن موافقت نشده باشد ،امکان درخواست مجدد از پرتغال را ندارد

۵ – بعد از تحویل مدارک جهت پیگیری نتیجه ویزا از طریق تلفنهای سفارت ویا مراجه حضوری جداًخود داری فرمایید . نتیجه ویزا بعد از بررسی از طریق سفارت و بصورت تماس تلفنی از سمت سفارت اعلام میگردد

پروسه اعلام نتایج ویزا از زمان درخواست در مورد ویزا های توریستی و تجاری از ۱۴ روز کاری تا ۳۰ روز کاری میباشد .

درصورتی که نتیجه بعد از ۳۰ روز کاری اعلام نگردید از طریق ایمیل check@sefarat.eu نتیجه ویزا را پیگیری بفرمایید

۶- در صورتی که فاصله زمانی تاریخ مصاحبه با تاریخ مورد نظر متقاضی جهت مسافرت کمتر از ۲۰ روز باشد سفارت مدارک شما را دریافت نخواهد کرد

جهت دریافت فرم های ویزای شنگن پرتغال روی دکمه زیر کلیک کنید

برای کسب اطلاعات بیشتر و درخواست ویزا ، لطفا از طریق تلفن ۵۷۸۳۵-۰۲۱  با بخش ویزا در ساحل گشت تماس بگیرید.