ویزای توریستی هلند

Netherlands2 ویزای هلند

هلند کشور گل لاله

کشور هلند برای ایرانیانی که قصد ورود به این کشور را دارند ، قوانین صدور روادید ورود ( ویزا ) را اعمال می نماید. که لازم است مدارک و فرم های مربوطه را تهیه تکمیل و ارائه نمایید.

لازم است مدارک زیر را در وقت تعیین شده به سفارت هلند ارائه دهید برای دریافت ویزای توریستی تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه ندارد .

      –  با امضا ، به همراه پاسپورت های قبلی اصل 

–       مدت اعتبار حداقل ۳ ماه از تاریخ ورود ، با حداقل ۲ صفحه ی خالی

–       ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است

–       عکس پرسنلی با سایز ۳۵ میلی متر در ۴۵ میلی متر رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید

–       اصل و ترجمه ی شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن

–       کپی ویزاهای اخذ شده ی قبلی

       –  رضایت نامه ی محضری به عنوان مجوز خروج برای افراد زیر ۱۸ سال و خانم های متاهلی که تنها سفر              

            می کنند . 

–       اسنادی که تفریحی و توریستی بودن سفر را ثابت می کنند و بیانگر بازگشت به مبدا پس از اتمام سفر هستند .

–       مدارک مربوط به مدت زمان سفر و اقامت در هتل

–       اصل گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضا بانک

الف ) حساب های جاری : کارکرد سه ماه اخیر

در صورت نداشتن گردش حساب ، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه است

ب ) سپرده های بانکی

ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک ، همراه با مهر بین الملل قابل قبول است

اصل و ترجمه سند مالکیت با تائیدیه دادگستری

اصل و ترجمه مدارک شغلی

الف ) پزشکان : پروانه مطب ، پروانه دائم پزشکی ، کارت نظام پزشکی

ب ) وکلا : پروانه وکالت

مشاغل دولتی : حکم کارگزینی ، آخرین فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال ،                          

ج ) میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی ، آخرین لیست بیمه  

د ) بازنشسته ها : ارائه حکم بازنشستگی ، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه ) مشاغل غیر دولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت

و ) در صورت خویش فرما بودن : جواز کسب / آگهی تاسیس

ز ) دانش آموزان ، دانشجویان ، معلمان ، اساتید و اعضا هیئت علمی دانشگاه : اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند ، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل ، ارائه اصل و ترجمه رضایت

گواهی و بیمه ی سلامت پزشکی

پرداخت هزینه مذکور برای اخذ ویزا

تکمیل فرم های درخواست ویزا 

در ادامه می توانید مدارک لازم برای ویزای هلند و فرم ویزای هلند را از طریق کلیک روی دکمه زیر دانلود کنید

برای کسب اطلاعات بیشتر و درخواست ویزا ، لطفا از طریق تلفن ۵۷۸۳۵-۰۲۱  با بخش ویزا در ساحل گشت تماس بگیرید.