ویزای توریستی آلمان

germany 6 ویزای آلمان

آلمان سرزمین رایش

کشور آلمان برای ایرانیانی که قصد ورود به این کشور را دارند ، قوانین صدور روادید ورود ( ویزا ) را اعمال می نماید. که لازم است مدارک و فرم های مربوطه را تهیه تکمیل و ارائه نمایید.

مدارک لازم برای درخواست روادید شینگن

لطفا مدارکی که در ذیل می آید به برگه درخواست روادید خود ضمیمه نمایید تا بتوانیم شرایط لازم جهت صدور روادید در هر مورد مشخص را بررسی نماییم لطفا هنگام ارائه درخواست حتما به موارد زیر دقت نمایید :

  • حوزه مسئولیت : لطفا درخواست روادید خود را نزد نمایندگی خارجی آن کشور از حوزه شینگن ارائه دهید که قصد دارید بیشترین زمان سفرتان را در آنجا سپری نمایید . در صورتی که قصد دارید در چندین شرکت از حوزه شینگن ، برای مدت برابر اقامت داشته باشید ، نماینده خارجی آن کشوری مسئول است که از طریق آن به حوزه شینگن وارد می شوید.
  • لطفا مدارک خود را به طور کامل به ترتیبی که آمده تنظیم نمایید و به شکلی که تعیین شده ( مدارک اصل و یا کپی ) به باجه تحویل دهید. تمامی کپی ها باید در قطع A4 تحویل داده شوند . حتی در صورتی که اصل مدرک قطع متفاوتی داشته باشد . هر درخواست کننده ای ، خود شخصا مسئولیت مدارکی که تحویل می دهد را به عهده دارد. در صورتیکه کمبودی در مدارک لازم وجود داشته باشد ، این خطر وجود دارد که نتوانیم درخواست شما را بپذیریم یا آن را رد کنیم .
  • از ارائه درخواست روادید هیچ گونه حق قانونی برای صدور روادید یا بازپرداخت هزینه های احتمالی در خصوص سفر مورد نظر به شما تعلق نخواهد گرفت.
  • پس از تحویل درخواست، به دلیل روند رسیدگی، نخواهیم توانست مدارک دیگری را بپذیریم. اما در موارد استثنا ممکن است به طور تلفنی از شما بخواهیم مدارک اضافی دیگری نیز ارائه دهید.
  • لطفا توجه توجه داشته باشید در صورتی که مدارک جعلی ارائه دهید ، از صدور روادید برای شما خودداری خواهد شد و کلیه کشورهای حوزه شینگن از صدور روادید برای مدتی طولانی برای شما خودداری خواهند نمود .
  • برای سفر های ترانزیت لطفا به برگه راهنمای مربوطه توجه فرمایید .

مدارک لازم :

الف ) مدارک عمومی

( هنگام درخواست روادید همواره باید مدارک ذیل را به باجه بخش روادید ارائه دهید )

  • اصل گذرنامه و کپی صفحه مشخصات گذرنامه
  • فرم در خواست روادید به صورت کامل تکمیل و امضا شده با عکس ( قدیمی تر از یک سال نباشد )
  • پرسشنامه امنیتی تکمیل و امضا شده
  • مدرک مبنی بر وجود بیمه مسافرتی به همراه کپی
  • کپی همه ی روادید های درخواست کننده در ۵ ساله گذشته با مهر

ب – لیست اسنادی که درخواست کننده روادید در ایران باید ارائه دهد

  • همه درخواست کنندکان موظف هستند تا مدارک ذیل را ارائه دهند :

الف ) تائیدیه سفر :

  • بلیط هواپیما و یا رزرو پرواز

ب) مدارکی مبنی بر محل اقامت و تامین هزینه های اقامت در زمان سفر ( سفر ها ) شما در کشور های عضو :

– رزرو هتل تامین محل اقامت و یا تاییدیه تقبل هزینه ها توسط دعوت کننده و یا شخص سوم با رائه اصل دعوتنامه رسمی (تعهدنامه) ، ( که هنگام ارائه درخواست قدیمی تر از ۶ ماه نباشد ) به همراه کپی

  • تراکنش های بانکی ۳ ماه گذشته شما در یک بانک ایرانی به زبان لاتین ( به صورت اصل و با مهر بانک ) و
  • مدارک دیگری مبنی بر تمکن مالی برای تامین هزینه سفر ( کارت های اعتباری بین المللی ، چک مسافرتی و غیره )

ج ) مدارکی مبنی بر ثبات اقتصادی و اجتماعی ( که توسط آن بتوان اثبات کرد ، که آیا درخواست کننده پس از پایان مدت روادید خاک کشورهای عضو را ترک خواهد کرد):

  • همه درخواست کنندگان : تراکنش های بانکی ۳ ماه گذشته شما در یک بانک ایرانی به زبان لاتین و مدارک سند مالکیت ملک یا خانه در ایران ، چنانچه موجود می باشد . تراکنش های بانکی که درست پیش از درخواست روادید ، افزایش فاحش و ناگهانی را نشان می دهند ، در صورت عدم وجود دلیل و توضیح کافی برای پول ، مدرکی مدرکی دال بر وابستگی اقتصادی شما نخواهد بود ، زیرا گمان می رود که تنها دریافت اعتبار / وام علت افزایش این میزان باشد .
  • همه درخواست کنندگان : شناسنامه ( مدرک شناسایی جهت نشان دادن وابستگی خانوادگی ) .
  • کارمندان دولت : گواهی انتساب به خدمت و یا گواهی کار ، اشتغال و آخرین فیش حقوقی
  • کارمندان شرکت های خصوصی : گواهی کار و یا آخرین قرارداد همرا ه با فیش حقوقی سه ماه گذشته ، گواهی بیمه تامین اجتماعی و خدمات درمانی و یا مدرک مشابه و یا در صورت در دسترس نبودن گواهی نامه رسمی کارفرما کفایت می کند .
  • افراد با شغل آزاد : گواهی ثبت شرکت در اداره ثبت شرکتها ( به عنوان مثال پروانه کسب و یا گواهی اداره ثبت شرکتها ) و گواهی عضویت در بیمه تامین اجتماعی ، خدمات درمانی و یا یک مدرک مشابه
  • مدیران و یا سهام داران شرکتهای ایرانی : معرفی نامه امضا شده توسط نماینده رسمی جهت تائید اداره  و سمت درخواست کننده ، گواهی ثبت شرکت در ایران ( به طور مثال آگهی روزنامه رسمی ) ، گواهی تائید نام چنانچه در آگهی رسمی درج نشده باشد .
  • هنرمندان : گواهی عضویت در یک انجمن حرفه مربوطه برای هنرمندان ( به طور مثال انجمن سینما ، عکاسان و غیره ) و یا مدرکی مبنی بر انجام حرفه هنری ( شرکت در نمایشگاه ، فستیوال و غیره ) گواهی بیمه تامین اجتماعی و خدمات درمانی و یا مدرک مشابه
  • بازنشستگان : گواهی دریافت حقوق بازنشستگی
  • دانش آموزان / دانشجویان و کسانی که به سن قانونی نرسیده اند : گواهی اشتغال

والدین و یا گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه

  • بیکاران : گواهی مبنی بر ثبات اقتصادی و اجتماعی ( به طور مثال گواهی ازدواج ، شجرنامه ، اسناد مالکیت ملک یا خانه )
  • مدرک مبنی بر علت سفر :

الف ) سفر های تجاری :

دعوتنامه از طرف شرکتی که در یکی از کشورهای عضو واقع شده است ، با ذکر علت سفر وتاریخ ( تاریخ ها ) و همچنین مدارکی مبنی بر اثبات رابطه تجاری ( قرارداد ها ، صورت حساب ها ، مکاتبات ، مدارک واردات و غیره  ) .

ب ) سفر های کاری :

یادداشت و یا گواهی ماموریت با ذکر : نام و نام خانوادگی شخصی که به ماموریت می رود ، سمت رسمی ، علت سفر ، تاریخ سفر کاری ، گواهی تامین مالی سفر کاری توسط اداره مرجع و دعوتنامه اداره دعوت کننده در کشور عضو

ج ) سفر های دیداری و خانوادگی :

  • دعوتنامه رسمی (تعهدنامه) خانواده میزبان (در زمان ارائه درخواست، قدیمی تر از ۶ ماه نباشند )
  • درمورد دیدار های خانوادگی : مدارکی برای اثبات روابط خانوادگی ( به طور مثال شناسنامه مدرکی که روابط خانوادگی را نشان می دهد . )

د ) شرکت در مسابقات ورزشی :

  • دعوتنامه مجری مسابقات در یکی از کشور های عضو
  • معرفی نامه باشگاه ورزشی مسئول در ایران

ه) نمایشگاه ها:

  • بازدید کننده : اصل کارت ورودی نمایشکاه یا کارت الکترونیکی همراه با کپی یا دعوتنامه برگزار کننده در یکی از کشورهای عضو یا اصل دعوتنامه از طرف نماینده ایرانی مسئول به همراه کپی و همچنین دیگر مدارک که ارتباط شما را با نمایشگاه نشان می دهد ( معمولا این مدارک می توانند گواهی اشتغال به تحصیل ، گواهی کار ویا پروانه کسب باشند )
  • غرفه دار : رسید پرداخت هزینه های غرفه و تاییدیه برگزار کننده نمایشگاه و یا نماینده نمایشگاه در محل،همراه با مشخصات درخواست کننده (چنانچه درخواست کنندگان ، کارمندان شرکت غرفه دار باشند)

و) فعالیت های گردشگری:

  • مسیر و مقصد سفر ( مثال : تاییدیه رزرو ها برای سفر های پیش بینی شده ، بلیط های مسیر سفر)
  • تاییدیه رزرو هتل و یا دیگر مکان اسکان در کل زمان سفر.

ز ) شرکت در کنگره ها و سمینار ها  :

  • زندگینامه و اصل کپی تاییدیه معرفی شما . علاوه بر این مدارکی که ارتباط شما با مراسم مربوطه را نشان دهد ( معمولا این مدارک می توانند گواهی اشتغال به تحصیل ، گواهی کار و یا پروانه کسب باشند ).

ص ) سفر به قصد درمان بیماری شخصی :

  • اصل گواهی بیمارستان معالج آلمانی مربوطه ( که در آن مقطع زمانی درمان و اقدامات پزشکی نامیده شده اند )
  • مدارک مالی مبنی و تامین هزینه درمانی

ط ) سفر به عنوان همراه بیمار :

  • اصل گواهی بیمارستان معالج آلمانی مربوطه را ارائه دهید که در آن نام شما به عنوان همراه ، ذکر وضرورت حضور شما و مدت زمان درمان توضیح داده شده باشد .

۳)  اتباع غیر ایرانی که در ایران اقامت دارند:

  • اجازه اقامت در ایران ، که حداقل ۳ ماه پس از پایان روادید درخواست شده معتبر باشد.

۴) خردسال:

  • رضایتنامه یکی از والدین و یا قیم ، زمانی که خردسال به تنهایی و یا به همراه یکی از والدین سفر می کند .
  • در صورتیکه کودکان محصل ، خارج از زمان تعطیلات مدارس ایران سفر می کنند، باید گواهی / اجازه نامه مدرسه ارائه شود .

۵ ) مدارکی که توسط کارمندان دولت یا اشخاص متعلق به گروه های خاص ارائه می شود :

  • اعضای دولت ، مجلس یا یکی از سازمان های سه قوه : ارائه یادداشت ، حکم خدمت یا دیگر مدارک دولتی
  • کارمندان سفارت ، کنسولگری ها یا یکی از نمایندگی های سازمان ملل یا کمیسیون های رسمی کشور های عضو اتحاد اروپا : ارائه گواهی کار از طرف کار فرما
  • دفتر اسناد رسمی : حکم انتصاب
  • اعضای صنف مشاغل سازمان یافته ( پزشکان ، جراحان ، دندانپزشکان ، داروسازان ، وکلا آرشیتکت ها و اعضای خانواده آنها ) : گواهی اصناف
  • قضاوت : گواهی اشتغال به کار از طرف وزارت دادگستری
  • کارمندان رده بالا : یادداشت یا گواهی اشتغال به کار کمیسیون مورد نظر
  • کارمندان آکادمیک ( کارمندان علمی ، اساتید ، اساتید راهنما ، مدیران ، روسای دانشکده ها ، روسای دانشگاه
  • وابستگان ارتش ، پلیس و دیگر نهادهای نظامی : یادداشت یا گواهی کار از طرف اداره مسئول
  • روزنامه نگاران : کارت روزنامه نگاری ، گواهی کار در انتشارات و یا نهاد ارتباطی

ورزشکاران : گواهی از باشگاه ورزشی رسمی ایرانی با اعلام تاریخ عضویت و رده ورزشی ( به طور مثال حرفه ای / مبتدی ) و یا مدارکی مبنی بر شرکت در مسابقات رسمی ملی و بین الملل ، در مورد اعضای تیم های ملی تاییدیه NOC

در ادامه می توانید مدارک لازم برای ویزای آلمان و فرم ویزای آلمان را از طریق کلیک روی دکمه زیر دانلود کنید

برای کسب اطلاعات بیشتر و درخواست ویزا ، لطفا از طریق تلفن ۵۷۸۳۵-۰۲۱  با بخش ویزا در ساحل گشت تماس بگیرید.