وقت سفارت و ویزای انگلیس

ما وقت سفارت انگلیس را در تهران، آنکارا، دبی و … متناسب با تاریخ درخواستی شما رزرو کرده  و شما را از مدارک مورد نیاز برای ارائه به سفارت مطلع خواهیم کرد .

مدارک مورد نیاز برای گرفتن وقت سفارت انگلیس :

  • تصویر صفحه مشخصات پاسپورت متقاضی ویزا
  • ارائه فرم تکمیل شده درخواست وقت سفارت انگلیس

مدارک لازم برای ویزای انگلیس :

  • اصل پاسپورت جدید با اعتبار حداقل ۶ ماه  ( از تاریخ مسافرت  ) و نیز اصل کلیه پاسپورت های قدیمی
  • فرم تکمیل شده آنلاین درخواست ویزا و نیز برگه تائید مبلغ واریزی به سفارت و برگه تائید وقت مصاحبه
  • ۲ قطعه عکس ۴/۵ * ۳/۵
  • اصل و  کپی دعوتنامه از انگلیس ( اگر دعوتنامه ندارید)
  • اصل سند ازدواج و ترجمه رسمی آن
  • اصل شناسنامه و ترجمه رسمی آن
  • پروانه فعالیت – جواز کسب – حکم کارگزینی یا حکم بازنشستگی – کارت بازرگانی یا نظام مهندسی – مدارک         دانشجویی  یا غیره .
  • مدارک دعوت کننده شامل مدارک اقامتی – شغلی – تصویر پاسپورت – فیش حقوقی – سند مالکیت محل زندگی با اجاره نامه مربوطه – قبوض آب و برق و تلفن و نیز مدارک مربوط به پرداخت مالیات .
  • پرینت حساب بانکی ۳ ماه گذشته یا حسابهای سپرده و نیز اصل و ترجمه سند مالکیت متقاضی .
  • کار فرمایان باید پرینت بانکی محل کار و نیز حساب شخصی خود را در ۶ ماه گذشته ارائه دهند .
  • کلیه مدارک باید ترجمه رسمی و به زبان انگلیسی باشد .

نرخ برای آژانس های همکار : ۲۰۰ دلار

نرخ برای مسافران محترم : ۲۳۰ دلار

شما می توانید پیکاپ ویزای خود را از طریق ما انجام دهید.

پیکاپ ویزا چیست؟

در هنگام تحویل مدارک به دفتر ویزای مورد نظر پاسپورت متقاضی نزد سفارت باقی می ماند و متقاضی باید با دریافت برگه خروج از سفارت ایران به کشور بازگردد. هنگام آماده شدن جواب ویزا، پاسپورت توسط کارگزاران ساحل گشت از سفارت دریافت شده و به ایران ارسال می گردد.

با ما تماس بگیرید ۵۷۸۳۵-۰۲۱

مطالب مرتبط:

ویزای تضمینی کانادا

سوپر ویزا

0 پاسخ

نظر خود را بنویسید...

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *