ویزای توریستی کانادا

canada info ویزای توریستی کانادا

کشور کانادا برای ایرانیانی که قصد ورود به این کشور را دارند ، قوانین صدور مروارید ورود (ویزا) را اعمال می نماید و برای دریافت ویزای این کشور باید مدارک و فرمهای مربوطه را تکمیل نماید.

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا

اگر ما مدارک مورد نیاز برای ویزای کانادا را به یک درخت تشبیه کنیم ، مدارک اصلی تنه درخت و سایر مدارک شاخ و برگ ، تشکیل می دهند ، در واقع مدارک اصلی مدارکی هستند که وابستگی شما را به ایران از  یک سو و توان مالی شما در مدت اقامت در کانادا را از سوی دیگر نشان می دهد .

در ذیل به مدارک اصلی اشاره می کنیم :

۱ ملک ،  شما باید مدارک مربوط به کلیه اموال غیر منقول خودتان ( ویلا آپارتمان زمین یا باغ ) را که مطابق اسناد رسمی ایران به نام شما می باشد را ارائه نمائید .

۲ شغل ،  شما باید نشان دهید که دارای شغل موجه و قابل قبول هستید و گواهی و مدارک مربوط را ارائه نمائید .

۳ توانائی مالی ،  اداره مهاجرت کانادا انتظار دارد که افراد متقاضی ویزای توریستی ، توان مالی کافی داشته باشند تا از عهده مخارج متعارف در زمان حضور در کانادا برآیند .

میزان این توان مالی در جداول “تمکن مالی” و “بودجه سفر” اداره مهاجرت مشخص گردیده است .

۴ سابقه سفر،  برای افسر مهاجرتی کانادا که عهده دار بررسی تقاضای شماست ، بسیار مهم است که سفرهای توریستی متنوعی در پاسپورت شما قید شده باشد .

از یک طرف ویزاهای لیبل دار که در پاسپورت زده می شود ( مثل سنگاپور – کره – ژاپن – استرالیا ) و از طرف دیگر سفر هایی که مقصد آن کشورهای اروپائی بوده ، بیشتر نظر افسر مهاجرتی را به خود جلب می نماید .

لیست کامل مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا

مدارک هویتی

اصل پاسپورت امضا شده جدید و نیز پاسپورت های  قدیمی  +  یک قطعه عکس ۳٫۵ × ۴٫۵ رنگی زمینــه روشــن ( پرسنلی )  +  شناسنامه + کارت ملی  + سند ازدواج اگر متاهل هستید  + گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان مطابق با نمونه ذیل :

گواهی می شود که احمد  احمدی در سال تحصیلی _____ در این موسسه مشغول به تحصیل بوده و با مرخصی ایشان از تاریخ ____ لغایت ____ موافقت  می گردد ،بدیهی است نامبرده لازم است پس از مرخصی ، جهت اتمام سال  تحصیلی  در این مدرسه حضور داشته باشد .

تکمیل فرم ها

فرم اطلاعات  فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به طور جداگانه  تکمیل و توسط مسافر امضا گردد.

مدارک مالی

نامه تمکن مالی از بانک ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش ۶ ماهه حساب که نشان دهند  میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد ، گواهی سپرده بلند مدت + گواهی خرید سهام یا اوراق بهادر + سند اتومبیل و اجاره نامه  ملکی که اجاره داده اید.  توضیح : مدت اعتبار نامه تمکن مالی و گردش حساب ، یک ماه می باشد .

اسناد ملکی

ساختمان – زمین  یا  باغ

کارمندان

گواهی اشتغال به کار روی سربرگ شرکت ( با ذکر تاریخ شروع به کار ، عنوان شغلی و حقوق و مزایای سالیانه ، نام مدیر مستقیم و مدت زمان موافقت شده با مرخصی )+ فیش حقوقی ۳ ماه آخر+ حکم کارگزینی

کارفرمایان

آگهی تاسیس و تغییرات شرکت در روزنامه رسمی ، لیست مالیاتی پرداخت شده + نامه تمکن  از  بانک شرکت + ریز پرینت ۶ ماه آخر ( انگلیسی و ممهور به مهر بانک )

تاجران

ترجمه کارت بازرگانی + گواهی از  اتاق بازرگانی  + آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده  + لیست پرداخت بیمه

پزشکان

پروانه مطب + کارت نظام پزشکی

مهندسان

پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت

مشاغل آزاد

پروانه بهره برداری  + جواز کسب + آخرین مالیات پرداختی + بیمه پرداختی + قرار داد کاری + فعالیت های تجاری

بازنشستگان

حکم بازنشستگی و فیش حقوقی دو ماه آخر ( در صورت افزایش حقوق ، حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود )

رضایت نامه محضری

برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند، رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آنها را همراهی نمی کند.

کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه و ممهور به مهر مترجم رسمی باشد ( مدارک ملکی ممهور به مهر دادگستری گردد )

لازم است به همراه مدارک ، فرم فردی و خانوادگی را نیز به ما تحویل دهید .

– خدمات و نرخ ویزای توریستی کانادا :

Services and Visa Rates

۱- بررسی مدارک شما و اعلام نقایص احتمالی و نهایتا تکمیل آن

۲ – تکمیل فرم های فردی و خانوادگی و نیز سایر فرم های مورد نیاز ( با توجه به شرایط مسافرین )

۳ –  تهیه دعوتنامه رسمی توریستی از کانادا بامهر  NOTARY  + برنامه سفر مربوطه

۴ واچر رسمی با هتل ( قابل استعلام از سوی سفارت )

۵ واریز ۱۸۵ دلار وجه سفارت بابت هزینه انگشت نگاری و بررسی مدارک

۶ – ترانسفر شما از هتل به کارگزاری سفارت کانادا ( در آنکارا ) به همراه راهنما و مترجم

۷-ارائه رزرو پرواز کانادا

۸-بیمه نامه رسمی مسافرت

  • هزینه خدمات فوق : 

نرخ برای مسافر ۱۳۰۰ دلار

نرخ برای آژانس همکار ۱۱۰۰ دلار

10 180x180 ویزای توریستی کانادا

از زمانی که اقدام می کنم چقدر طول می کشد تا سفارت جواب دهد؟

به طور معمول از زمانی که شما مدارک ترجمه شده را به ما تحویل می دهید ، یک هفته طول می کشد تا مدارک شما را بررسی کنیم ، واچر رسمی هتل را تهیه و رزرو پرواز شما را انجام می دهیم و کل مدارک به صورت آنلاین به سفارت ارسال گردد ، در پایان این یک هفته ما برگه با بایومتریک را به شما تحویل می دهیم .

از زمان صدور برگه بایومتریک شما یک ماه فرصت خواهید داشت تا با سفر به آنکارا  ، استانبول ، دوبی یا ارمنستان ، نسبت به انجام انگشت نگاری در کارگذاری سفارت کانادا اقدام  نمائید.

البته  توصیه ما به متقاضیان ، سفر به آنکارا ست، زیرا ار یک سو سفارت کانادا در آنکارا ، سفارت کبیر محسوب می شود و کلیه عملیات بررسی نهایی و نظارت بر روند پرونده ها در آن جا صورت می پذیرد و از سوی دیگر شرکت ساحل گشت آنکارا با تجارب فراوان، بهترین گزینه برای ساپورت و همراهی شما برای عملیات اجرائی مربوطه خواهد بود.

ساپورت و همراهی شما عملیات اجرائی مربوطه خواهد بود.

پس از انگشت نگاری و عکس برداری ، شما به ایران مراجعت می کنید و ۱/۵ الی ۲ ماه منتظر جواب سفارت خواهید ماند .

به طور متوسط از زمان شروع ترجمه مدارک تا اعلام جواب سفارت ، حدودا ۲ ماه طول می کشد این مدت ارتباط مستقیم به حجم پرونده های در دست اقدام  در سفارت کانادا خواهد داشت و می تواند کمتر یا بیشتر شود.

– ویزای نرمال کانادا

Visitor Visa Canada

هزینه خدمات فوق :

در بسیاری از موارد متقاضی سفر به کانادا ، قادر است دعوتنامه ای از سوی فامیل یل دوستان خود ارائه دهد.

در این صورت متقاضی نیازی به دعوتنامه توریستی نخواهد داشت و دعوتنامه اقوام و آشنایان شان  ملاک بررسی خواهد بود

اما باید دقت شود که در بسیاری از موارد امکن دارد شخص دعوت کننده “، شرایط دعوت کردن میهمان خود را نداشته باشد
، زیرا شخص دعوت کننده باید درآمد کافی برای ساپورت خود و میهمان دعوت کننده را داشته باشد ، و ملاک تشخیص افسر مهاجرتی ، میزان TAX پرداختی سالانه وی خواهد بود.

بنابراین باید دقت گردد تا علاوه بر مدارک مربوط به اقامت و مشخصات فردی مدارک پرداخت TAX (مالیات) سالانه قابل قبول نیز توسط دعوت کننده ارائه گردد.

خدمات ویزای نرمال کانادا شامل کلیه خدمات قید شده در بخش ویزای توریستی ، خواهد بود(غیر از دعوتنامه توریستی از کانادا)

هزینه ویزای نرمال کانادا:

نرخ برای آژانس همکار ۲۷۰ دلار

نرخ برای مسافر ۳۰۰ دلار

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید  ۵۷۸۳۵-۰۲۱

امور آژانسها : ۸۸۴۵۱۶۱۶ ۸۸۴۵۴۰۰۰

– تراول داکیومنت

Travel Document

دانشجویانی که پذیرش تحصیلی خود را از یکی از دانشگاه های کانادا اخذ نموده اند باید برای اخذ ویزا اقدام نمایند.

مرحله اخذ ویزا از مهمترین بخشهای مربوط به فرآیند اعزام متقاضیان می باشد

در مواردی شاهد بوده اییم که دانشجویان به دلیل عدم اطلاع برخی مدارک مورد نیاز و نیز از نحوه ارائه آن ، درخواستشان مورد پذیرش افسر مهاجرتی قرار نمی گیرد.

به همین دلیل و به منظور کمک به فرآیند در خواست ویزا ، شرکت ساحل گشت با تجربه فراوان و دارا بودن  کارشناسان مجرب ، خدمات مربوطه را به شما ارائه خواهد داد

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید  ۵۷۸۳۵-۰۲۱

امور آژانسها : ۸۸۴۵۱۶۱۶ ۸۸۴۵۴۰۰۰

– متقاضیان ورود به کانادا که دارای پاسپورت آمریکایی هستند 

Canada Visa

کلیه دارندگان پاسپورت آمریکایی ، برای ورود به کشور کانادا ، نیاز به مجوز ورود دارند.

این مجوز به معنای طی کردن مراحل اخذ ویزای کانادا و ارائه  مدارک و … نمی باشد.زیرا قانون لغو  روادید ورود ، بین کانادا و آمریکا برقرار است.لیکن به منظور امنیتی شهروندان دو کشور باید نسبت به تکمیل فرم مخصوص و ثبت آن

در مواردی دیده شده ایرانیان که فرزند آمریکایی دارند به دلیل عدم دقت در تکمیل و ارائه فرم مربوطه علیرغم ایمه خودشان شرایط احراز را کسب ویزا کانادا را داشته اند، ورود بچه هاشان ( که دارای پاسپورت آمریکایی بوده) با اختدال روبرو شدهاست.

لذا شرکت ساحل گشت با درک کامل از فرآیند این قبیل موارد و تجربه کامل آماده ارائه خدمات مربوطه به هموطنان عزیز می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید  ۵۷۸۳۵-۰۲۱

امور آژانسها : ۸۸۴۵۱۶۱۶ ۸۸۴۵۴۰۰۰

اگر شما در تور کانادای ساحل گشت ثبت نام کنید ، از یک سو مدارک خود ،  برای درخواست ویزا را محکم تر کردیده اید و از سوی دیگر هزینه تور شما نیز مناسب تر تمام می شود ، زیرا هزینه ویزا در دل تور محاسبه شده است .

مقالات مرتبط

Mount Royal. Montreal 260x185 ویزای توریستی کانادا
9997222 1 260x185 ویزای توریستی کانادا
montreal555 260x185 ویزای توریستی کانادا
canada 4 260x185 ویزای توریستی کانادا
Montreal Canada 260x185 ویزای توریستی کانادا
Vancouver 260x185 ویزای توریستی کانادا
Niagara 260x185 ویزای توریستی کانادا
mexico 260x185 ویزای توریستی کانادا
cuba2 260x185 ویزای توریستی کانادا
Toronto1 260x185 ویزای توریستی کانادا
canada 6 260x185 ویزای توریستی کانادا
toronto 260x185 ویزای توریستی کانادا
vancouver1 260x185 ویزای توریستی کانادا
Ottawa 260x185 ویزای توریستی کانادا
fingerprint machine 260x185 ویزای توریستی کانادا
D 260x185 ویزای توریستی کانادا
university 2449095b 260x185 ویزای توریستی کانادا
Etiquette for special occasions 260x185 ویزای توریستی کانادا
prof canada 260x185 ویزای توریستی کانادا
Inv541 260x185 ویزای توریستی کانادا
51670 260x185 ویزای توریستی کانادا
12866464664 05b2a363ca z 1 260x185 ویزای توریستی کانادا
canada visa3 260x185 ویزای توریستی کانادا
canada visa2 260x185 ویزای توریستی کانادا
%name ویزای توریستی کانادا
illegal work in canada 260x185 ویزای توریستی کانادا
CANADA IRAN 260x185 ویزای توریستی کانادا
black canada 260x185 ویزای توریستی کانادا
canadaday 260x185 ویزای توریستی کانادا
canada info 260x185 ویزای توریستی کانادا
mcgill university 260x185 ویزای توریستی کانادا
map canada 260x185 ویزای توریستی کانادا
canada law 260x185 ویزای توریستی کانادا
canadian human 260x185 ویزای توریستی کانادا
why is quebec the best city in canada 2 260x185 ویزای توریستی کانادا
jootix.ir 3314989082 260x185 ویزای توریستی کانادا
Canadian Readings 260x185 ویزای توریستی کانادا