ویزای کانادا

ویزای کانادا

متقاضیان محترم می توانند در ساعات غیراداری با شماره موبایل ۰۹۱۲۱۳۰۱۴۵۷ تماس داشته باشند. با ما تماس بگیرید : ۵۷۸۳۵ - ۰۲۱

کشور کانادا برای ایرانیانی که قصد ورود به این کشور را دارند ، قوانین صدور روادید ورود (ویزا) اعمال می نماید و برای دریافت ویزای این کشور باید مدارک و فرمهای مربوطه را تکمیل نماید.

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا

ویزای کانادا , اگر ما مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا را به یک درخت تشبیه کنیم، مدارک اصلی تنه درخت و سایر مدارک شاخ و برگ، تشکیل می دهند ، در واقع مدارک اصلی مدارکی هستند که وابستگی شما را به ایران از  یک سو و توان مالی شما در مدت اقامت را از سوی دیگر نشان می دهد.
در ذیل به مدارک اصلی اشاره می کنیم :
 

  • ملک: شما باید مدارک مربوط به کلیه اموال غیر منقول خودتان ( ویلا، آپارتمان، زمین یا باغ ) که مطابق اسناد رسمی ایران به نام شما می باشد را ارائه نمائید.
  • شغل: شما باید نشان دهید که دارای شغل موجه و قابل قبول هستید و گواهی و مدارک مربوط را ارائه نمائید.
  • توانایی مالی: اداره مهاجرت کانادا انتظار دارد که افراد متقاضی ویزای توریستی کانادا، توان مالی کافی داشته باشند تا از عهده مخارج متعارف در زمان حضور در کانادا برآیند. میزان این توان در جداول “تمکن مالی” و “بودجه سفر” اداره مهاجرت مشخص گردیده است.
  • سابقه سفر: برای افسر مهاجرتی کانادا که عهده دار بررسی تقاضای شماست، بسیار مهم است که سفرهای توریستی متنوعی در پاسپورت شما قید شده باشد.
    از یک طرف ویزاهای لیبل دار که در پاسپورت زده می شود ( مثل سنگاپور – کره – ژاپن – استرالیا ) و از طرف دیگر سفر هایی که مقصد آن کشورهای اروپائی بوده، بیشتر نظر افسر مهاجرتی را به خود جلب می نماید.

لیست کامل مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا

مدارک هویتی

  • اصل پاسپورت امضا شده جدید با حداقل ۶ ماه اعتبار و نیز پاسپورت های قدیمی که در آنها ویزا درج شده
  • یک قطعه عکس ۳/۵× ۴/۵ رنگی زمینــه روشــن ( پرسنلی )
  • ترجمه شناسنامه
  • ترجمه کارت ملی
  • ترجمه سند ازدواج
  • ترجمه کارت پایان خدمت و یا معافیت (برای آقایان)
  • ترجمه مدارک تحصیلی داخل ایران
  • اصل مدارک تحصیلی خارج از ایران
  • در صورت همراهی فرزندان گواهی اشتغال به تحصیل مطابق نمونه ذیل تنظیم گردد:
    گواهی می شود که احمد احمدی در سال تحصیلی …………….. در این موسسه مشغول به تحصیل بوده و با مرخصی ایشان از تاریخ ……….. لغایت ……….. موافقت  می گردد، بدیهی است نامبرده لازم است پس از مرخصی، جهت اتمام سال  تحصیلی در این مدرسه حضور داشته باشد.

تکمیل فرم ها

  • فرم اطلاعات  فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به طور جداگانه  تکمیل و توسط مسافر امضا گردد.

مدارک مالی

  • نامه تمکن مالی از بانک ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش ۶ ماهه حساب که نشان دهنده ی میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. (توجه نمایید که مدت اعتبار نامه تمکن یک ماه می باشد).
  • گواهی سپرده بلند مدت.
  • اجاره نامه ملکی که اجاره داده اید. 
  • ترجمه سند اتومبیل، اگر (خودروی شما ارزشی بیش از ۱۰۰ میلیون تومان دارد).
  • توضیح: مدت اعتبار نامه تمکن مالی و گردش حساب، یک ماه می باشد.

اسناد ملکی

  • سند ساختمان، زمین یا باغ که به نام متقاضی باشد.

کارمندان

  • گواهی اشتغال به کار روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار ، عنوان شغلی و حقوق و مزایای سالیانه، نام مدیر مستقیم و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)
  • فیش حقوقی ۳ ماه آخر
  • حکم کارگزینی

کارفرمایان

  • آگهی تاسیس و تغییرات شرکت در روزنامه رسمی
  • آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
  • نامه تمکن از بانک شرکت
  • ریز پرینت ۶ ماه آخر (انگلیسی و ممهور به مهر بانک)

تاجران

  • ترجمه کارت بازرگانی
  • گواهی از  اتاق بازرگانی
  • آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
  • لیست پرداخت بیمه

پزشکان

  • پروانه مطب
  • کارت نظام پزشکی

مهندسان

  • پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت

مشاغل آزاد

  • پروانه بهره برداری
  • جواز کسب
  • آخرین مالیات پرداختی
  • بیمه پرداختی
  • قرار داد کاری
  • فعالیت های تجاری

بازنشستگان

  • حکم بازنشستگی
  • فیش حقوقی دو ماه آخر (در صورت افزایش حقوق، حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود)

رضایت نامه محضری

  • برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند، رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آنها را همراهی نمی کند.
  • کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه و ممهور به مهر مترجم رسمی باشد.
  • لازم است به همراه مدارک، فرم فردی و خانوادگی را نیز به ما تحویل دهید.

مواردی که ما برای شما انجام می دهیم :

  • بررسی مدارک شما و اعلام نقایص احتمالی و نهایتا تکمیل آن
  • تکمیل فرم های فردی و خانوادگی و نیز سایر فرم های مورد نیاز ( با توجه به شرایط مسافرین )
  • تهیه دعوتنامه توریستی از کانادا بامهر  NOTARY  + برنامه سفر مربوطه
  • واچر رسمی هتل ( قابل استعلام از سوی سفارت )
  • واریز ۱۸۵ دلار هزینۀ مربوط به سفارت
  • رزرو پرواز به کانادا
  • بیمه نامه مسافرتی

جدول نرخی خدمات ویزای کانادا:

تور کانادا

…………………………………………………………………………………………………………………………………….

از زمانی که اقدام می کنم چقدر طول می کشد تا سفارت جواب دهد؟

به طور معمول از زمانی که شما مدارک ترجمه شده را به ما تحویل می دهید، یک هفته طول می کشد تا مدارک شما را بررسی کنیم، واچر رسمی هتل را تهیه و رزرو پرواز شما را انجام دهیم و کل مدارک به صورت آنلاین به سفارت ارسال گردد ، در پایان این یک هفته ما برگه بایومتریک را به شما تحویل می دهیم. از زمان صدور برگه بایومتریک شما یک ماه فرصت خواهید داشت تا با سفر به آنکارا، استانبول، دبی یا ارمنستان، نسبت به انجام انگشت نگاری در کارگزاری سفارت کانادا اقدام  نمائید.
البته توصیه ما به متقاضیان، سفر به آنکارا می باشد، زیرا سفارت کانادا در آنکارا، سفارت کبیر محسوب می شود و کلیه عملیات بررسی نهایی و نظارت بر روند پرونده ها در آن جا صورت می پذیرد و از سوی دیگر شرکت ساحل گشت آنکارا با تجارب فراوان، بهترین گزینه برای همراهی شما در عملیات اجرائی مربوطه خواهد بود. پس از انگشت نگاری و عکس برداری، شما به ایران مراجعت می کنید و ۱/۵ الی ۲ ماه منتظر جواب سفارت خواهید ماند.
به طور متوسط از زمان تحویل مدارک ترجمه شده به ما، تا اعلام جواب سفارت، حدودا ۲ ماه طول می کشد این مدت ارتباط مستقیم به حجم پرونده های در دست اقدام در سفارت کانادا خواهد داشت و می تواند کمتر یا بیشتر شود.

ویزای کانادا

آیا از اقوام و آشنایان خود دعوتنامه دارید؟

در بسیاری از موارد متقاضی سفر به کانادا ، قادر است دعوتنامه ای از سوی فامیل یا دوستان خود ارائه دهد. در این صورت متقاضی نیازی به دعوتنامه توریستی نخواهد داشت و دعوتنامه اقوام ایشان ملاک بررسی خواهد بود.
اما باید دقت شود که در بسیاری از موارد امکان دارد  دعوت کننده “شرایط دعوت کردن میهمان خود را نداشته باشد ” زیرا شخص دعوت کننده باید درآمد کافی برای ساپورت خود و دعوت شونده را داشته باشد، و ملاک تشخیص افسر مهاجرتی، میزان TAX پرداختی سالانه وی خواهد بود.
بنابراین باید دقت گردد تا علاوه بر مدارک مربوط به اقامت و مشخصات فردی مدارک پرداخت TAX (مالیات) سالانه نیز توسط دعوت کننده ارائه گردد.

مطالب مرتبط

دعوتنامه کانادا
ویزای تضمینی کانادا
رفع ریجکتی کانادا

با ما تماس بگیرید ۵۷۸۳۵-۰۲۱

مقالات مرتبط

ویزای کانادا
ویزای کانادا
ویزای کانادا
ویزای کانادا
33 پاسخ
  1. سحر
    سحر گفته:

    سلام و عرض ادب…
    مدارک مورد نیاز ویزای کانادا رو خوندیم …. خیلی مطلب مفیدی بود …من در حال تکمیل مدارکم مورد نیاز ویزای کانادا هستم … بزودی همه رو تکمیل و ترجمه میکنم و برای شما میارم که اقدامات لازم رو انجام بدیم…فقط لطفا بفرمایید که وقتی مدارک ویزای کانادا تکمیل و تحویل شد چقدر زمان میبره تا ویزا آماده بشه؟
    با تشکر

    پاسخ
    • پاسخ
      پاسخ گفته:

      خوشحال می شویم که بتونیم کار شما را انجام دهیم.
      درحال حاضر طبق اعلام اداره مهاجرت کانادا از زمان انگشت نگاری ۵۶ روز طول می کشد تا جواب ویزا اعلام شود.

      پاسخ
  2. دنیا
    دنیا گفته:

    سلام
    من یکی از دوستانم از آژانس شما برای کانادا اقدام کرده و ویزا شده ، من هم میخوام اقدام کنم آیا ترجمه مدارک م برای ۴ ماه گذشته س مورد قبول هست یا باید دوباره ترجمه کنم ؟

    پاسخ
    • پاسخ
      پاسخ گفته:

      با سلام
      مدارک ترجمه شده تا ۶ ماه اعتبار دارد و فقط تمکن مالی اعتبارش ۱ ماهه است، پس اگر شما زودتر اقدام کنید مدارک شما معتبر است و تنها ترجمه تمکن مالی را نیاز دارید.
      پیروز باشید

      پاسخ
    • پاسخ
      پاسخ گفته:

      با سلام
      شرکت ما برای متقاضیانی که اهل افغانستان هستن هم ویزای مولتی کانادا اقدام می کند و میتوانیم برای شما هم از شرکت کانادایی خودمان که در مونترال کانادا است دعوتنامه هم صادر کنیم.
      پیروز باشید.

      پاسخ
  3. زهره
    زهره گفته:

    چقدر خوبه که لیست مدارک ویزای کانادا را به طور کامل روی سایت قرار دادین …
    خیلی ممنون از مطالب خوب و مفیدتون …

    پاسخ
  4. محیا
    محیا گفته:

    مطالب سایتتون خیلی مفید و کاربردی هستن،
    درمورد شرایط اخذ نت آفیسر هم مطلب بزارید لطفا

    پاسخ
    • پاسخ
      پاسخ گفته:

      با سلام
      ممنون از توجه شما
      ما نوت آفیسر را از طریق شرکت اصلی خودمان که در کانادا هست برای متقاضی میگیریم.گرفتن نوت آفیسر به متقاضی بسیار کمک می کند که در اقدام بعدی برای گرفتن ویزا باید روی چه عواملی تمرکز کند و آنها را بهتر نشان دهد،زیرا در برگه refusal letter اشاراتی که آفیسر می کند به صورت کلی هست و گرفتن نوت آفیسر آنرا با توضیح بیشتر برای متقاضی روشن می کند.

      پاسخ
  5. بهار
    بهار گفته:

    من دو ماه پیش از سفارت کانادا ریجکت شدم، با توجه به سابقه سفر خوبی که داشتم ،دلیل ریجکتی رو تاریخچه سفر زدن
    شما چه راهنمایی میکنید؟

    پاسخ
    • پاسخ
      پاسخ گفته:

      با سلام
      در بسیاری از موارد دیده می شود که افراد علی رغم داشتن سفرهای خارجی قابل قبول و در حوزه شینگن به دلیل travel history ریجکت می شوند در چنین مواردی حتما باید نوت آفیسر گرفته شود تا متوجه شویم که علت واقعی این قضیه با توضیح بیشتر چیست.از طرف دیگر ما مواردی داشتیم در پرونده هایی خاص که آفیسر گفته چرا این شخص خانواده اش را برای سفر به اروپا نبرده است و یا چرا فقط ۳ شب در اروپا بوده است.بنابراین برای چنین مواردی گرفتن نوت آفیسر الزامی است.

      پاسخ
  6. رومینا
    رومینا گفته:

    با سلام
    من مطالب سایت در مورد ویزای توریستی کانادا رو خواندم کامل بود و تونستم جواب بگیرم لطفا در مورد رفع ریجکتی ویزای
    کانادا بیشتر توضیح بدید.
    ممنون

    پاسخ
    • پاسخ
      پاسخ گفته:

      با سلام
      به اندازه کافی ما در این زمینه در سایت در بخش رفع ریجکتی کانادا توضیح دادیم ولی به طور کلی ما می توانیم نوت آفیسر رو برای شما بگیریم ومی توانید با کارشناسان ما حضوری صحبت داشته باشید تا راهنمایی بیشتری به شما داده شود.

      پاسخ
  7. صبا
    صبا گفته:

    سلام ؛ بعد از گرفتن ویزای کانادا، دغدغه اغلب افراد پیدا کردن شغل و هزینه های زندگی در کانادا می باشد… شما برای پیدا کردن شغل هم مشاوره میدین ؟

    پاسخ
    • پاسخ
      پاسخ گفته:

      با سلام
      شرکت اصلی ما در کانادا هست و افرادی که از طریق ما اقدام می کنند،در کانادا هم یک سری کمک های فوق برنامه از قبیل موردی که شما گفتید ،دریافت می کنند.

      پاسخ
    • پاسخ
      پاسخ گفته:

      با سلام
      بله از حوزه شینگن هم می توانید انگشت نگاری انجام دهید.هماهنگی های لازم را ما برای شما انجام می دهیم.

      پاسخ
  8. شهرزاد
    شهرزاد گفته:

    خواستم ازتون خیلی تشکر کنم برادرم برای گرفتن ویزا از طریق شرکت شما اقدام کرد و خدا رو شکر ویزا شد واقعا ممنون از زحمات شما

    پاسخ
  9. سیما
    سیما گفته:

    سلام.خسته نباشید.میخواستم بدونم ما میتونیم تو فرانسه انگشت نگاری کنیم برا کانادا؟چون ویزای مولتی فرانسه داریم.

    پاسخ
  10. سیما بخشنده
    سیما بخشنده گفته:

    سلام و درود
    من به همراه همسرم و فرزندم برای ویزای کانادا از طریق شرکت ساحل گشت اقدام کردم خداروشکر ۳نفری ویزا کانادا رو گرفتیم
    با تشکر از مدیریت و پرسنل ساحل گشت.
    وسوالی داشتم یکی از دوستان من خودش برای ویزای کانادا اقدام کرده و ریجکت شده به چه صورت میتونه بفهمه به چه دلیل
    ریجکت ویزا کانادا شده؟ وچه کاری باید انجام بدهد؟

    پاسخ
    • پاسخ
      پاسخ گفته:

      سلام
      با تشکر از شما،دوست شما باید نوت آفیسر را از ما درخواست کند و ما با هزینه ۱۰۰ دلار نوت آفیسر را از کانادا برای ایشان می گیریم،که توضیحات کامل در مورد ریجکتی ایشان در آن داده شده است.

      پاسخ

نظر خود را بنویسید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.