ویزای تحصیلی کانادا

در مورد ویزای تحصیلی کانادا سالانه بیش از ۱۲۵ هزار متقاضی خارجی به منظور ادامه ی تحصیل در دانشگاه ها ، کالج ها و مدرسه های کانادا درخواست مجوز تحصیلی می دهند . مطابق قوانین تحصیلی در کشور کانادا درصورتی که شما دارای اقامت دائم یا پاسپورت کانادا باشید می توانید به صورت رایگان تحصیل نمایید ، در غیر این صورت  شما فقط می توانید در دوره های زیر ۶ ماه و با صرف هزینه های مربوطه تحصیل کنید دوره های تحصیلی بالای ۶ ماه نیاز به مجوز تحصیلی دارد.
مراکز آموزشی در کانادا با توجه به آشنایی با قوانین مربوطه ، به شما خواهند گفت که برای تحصیل نیاز به مجوز تحصیلی دارید یا نه. مجوزهای تحصیلی توسط اداره مهاجرت کانادا صادر می شود لیکن شما با این مجوز قادر به ورود به خاک کانادا نیستید و لازم است که برای ورود ویزای تحصیلی دریافت نمایید . در کل می توان گفت که شهروندان کشورهایی که برای ورود به کانادا نیاز به ویزای موقت دارند درواقع مراحل اخذ این ویزا با مجوز تحصیلی به صورت همزمان انجام می دهند ، یعنی اگر تقاضای مجوز تحصیلی نمایید مراحل این مجوز با مراحل ویزای کانادا با هم صورت می پذیرد.
شما باید دقت کنید که اولین مرحله در گرفتن مجوز تحصیلی ، اخذ پذیرش از یک مرکز آموزشی در کانادا است مراحل بعد ، پس از اخذ پذیرش صورت می گیرد.
– دقت نمایید که شما قادر نخواهید بود فقط با اخذ پذیرش از یک مرکز آموزشی وارد کانادا شوید ، بلکه این پذیرش فقط هدف از درخواست روادید ورود به کانادا را برای افسر بررسی کنده پرونده مشخص می کند و افسر مهاجرتی به موارد دیگری نیز دقت خواهد کرد از جمله :

  • آیا شما توانایی پرداخت هزینه های تحصیلی را خواهید داشت؟
    اگر شما بورسیه شده باشید تمام هزینه های تحصیل یا بخشی از آن تأمین خواهد شد .
  • آیا شما بعد از اتمام تحصیلات، کشور کانادا را ترک خواهید کرد؟
    در این خصوص وابستگی های خانوادگی یا مالی در کشور محل سکونتتان موثر خواهد بود .
  • آیا شما  با زبان انگلیسی ( یا فرانسوی ) آشنایی و تسلط دارید؟
    معمولا ً نمرات مربوط به آزمون های آیلتس یا تافل موثر باشد .
  • آیا رشته مورد تقاضای شما با تحصیلات گذشته شما مرتبط می باشد؟
    رشته تحصیلی شما در مقطع دیپلم یا لیسانس باید با مقطع مورد تقاضای شما همخوانی داشته باشد، برای مثال اگر شما لیسانس معماری دارید، برای فوق لیسانس در رشته دیزاین داخلی اقدام کرده باشید.
  • آیا شما در چه مقطع تحصیلی درخواست داده اید؟
    پایین تر از دیپلم ، کاردانی ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد یا …
  • آیا موسسه ای که به شما پذیرش داده تا چه حدی معتبر است؟
    موسسه در کدام شهر کانادا قرار دارد و این موسسه خصوصی است یا دولتی .
  • آیا همزمان با تحصیل در کانادا می توان کار کرد؟
    کلیه دانشجویان خارجی می توانند در حین تحصیل تا ۲۰ ساعت در هفته به صورت پاره وقت کار داشته باشند . البته این مدت در ایام تعطیلات فصلی دانشگاه ها می تواند به صورت تمام وقت باشد .
  • آیا می توان با اخذ ویزای تحصیلی به کانادا مهاجرت کرد؟
    اخذ ویزای تحصیلی به معنای مهاجرت نمی باشد ولی با ادامه ی تحصیل و درواقع گذراندن مقاطع تحصیلی ، شما می توانید برای کار و نهایتاً اقامت اقدام کنید.

دانشگاه های برتر در کانادا

دانشگاه کانادا

در کانادا دانشگاه‌های زیاد و معتبری وجود دارد، ولی ۱۳ دانشگاه از نظر کیفیت آموزشی و استانداردهای کانادا، از برترین‌ها شناخته می‌شوند، این ۱۳ دانشگاه به طور سیستماتیک با یکدیگر همکاری‌های علمی دارند. نام این گروه دانشگاه “G13” می‌باشد و با توجه به اینکه از شناخته‌ شده ترین دانشگاه‌ها هستند، اخذ پذیرش از آنان می‌تواند در گرفتن ویزای تحصیلی، نقش مهمی ایفا کند.

نام دانشگاه‌های کانادا در جدول ذیل آمده است:

لیست مدارک مورد نیاز جهت ویزای دانشجویی

مدارک هویتی

  • اصل پاسپورت امضا شده جدید و نیز پاسپورت های  قدیمی
  • یک قطعه عکس ۳/۵ × ۴/۵ رنگی زمینــه روشــن (پرسنلی)
  • شناسنامه
  • کارت ملی
  • سند ازدواج اگر متاهل هستید

تکمیل فرم ها

  • فرم اطلاعات  فردی و خانوادگی

مدارک مالی

  • نامه تمکن مالی از بانک ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش ۶ ماهه حساب که نشان دهنده توان مالی شما باشد.
  • گواهی سپرده بلند مدت
  • سند اتومبیل و اجاره نامه  ملکی که  اجاره داده اید. 
  • ارائه مدارک کاری، مالی و اسناد ملکی والدین جهت ساپورت فرزند در صورتی که فرزند توانایی ساپورت مالی خودش را ندارد.
  • توضیح : مدت اعتبار نامه تمکن مالی و گردش حساب ، یک ماه  می باشد.

اسناد ملکی

  • سندساختمان، زمین  یا  باغ که به نام شما باشد.

سابقه کار

  • در صورتیکه قبلا سابقه کار داشته اید، لازم است مدارک مربوطه با ذکر تاریخ شروع به کار ، عنوان شغلی و حقوق و مزایای سالیانه ، نام مدیر مستقیم و نیز سابقه بیمه را ارائه نمایید.

تحصیلی

  • آخرین مدرک تحصیلی
  • ریز نمرات آخرین مدرک تحصیلی
  • نامه پذیرش از دانشگاه کانادائی
  • مدرک زبان ( متناسب با نیاز دانشگاه )
  • ارائه اطلاعات محل سکونت در کانادا

نرخ خدمات ویزای کانادا:

با ما تماس بگیرید ۵۷۸۳۵-۰۲۱

مطالب مرتبط

ویزای شغلی کانادا
ویزای کانادا
تحصیل در اروپا

مقالات مرتبط

ویزای کانادا
ویزای کانادا
ویزای کانادا
ویزای کانادا
0 پاسخ

نظر خود را بنویسید...

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *