ویزای توریستی استرالیا

australia safe ویزای توریستی استرالیا

این نوع ویزا برای دیدار از اقوام و آشنایان و یا  گردش و بازدید از جاذبه های استرالیا مناسب است .

برای اخذ ویزا ، شما می توانید به صورت آنلاین اقدام کنید و هزینه ۱۴۰ دلار استرالیا را بپردازید ، البته اگر از استرالیا اقدام نمائید ، باید مبلغ ۲۰۰ دلار بیشتر بپردازید .

قابل ذکر است که در صورت داشتن ویزای توریستی شما اجازه کار ندارید و برای تحصیل نیز تنها می توانید در دوره های تحصیلی تا سقف ۳ ماه ثبت نام نمائید .

اعتبار این گونه ویزاها ( توریستی ) از ۳ تا ۱۲ ماه متغیر می باشد.

کارشناسان ساحل گشت می توانند برای ویزای ” توریستی” شما ، در کلیه مراحل به شما کمک کنند .

مدارک لازم برای ویزای استرالیا :

تکمیل فرم مشخصات فردی و فرم فارسی مربوط به استرالیا به صورت دقیق

  •  اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی
  •   ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد.
  • دو قطعه عکس ۴٫۵×۳٫۵ رنگی
  •  اصل و ترجمه شناسنامه و ارائه کپی کارت نظام وظیفه (در صورت انجام خدمت سربازی و یا معافیت از آن
  •  اصل و ترجمه سند ازدواج
  •  حساب های جاری: کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی
  •  گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­ های بانکی به همراه گردش شش ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک
  • اصل و ترجمه سند مالکیت
  • ا اصل و ترجمه مدارک شغلی:
  1.  پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  2.  وکلا: پروانه وکالت
  3.  مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال و سمت، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
  4.  بازنشسته­ ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی
  5.  مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه با ذکر مدت اشتغال و سمت، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر  سازمان
  6.  در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
  7.  معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال و سمت، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
  8. دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

(( جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت    مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می‌­باشد.))

  •  برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد
  • . مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه‌­دار

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید  ۵۷۸۳۵-۰۲۱

امور آژانسها : ۸۸۴۵۱۶۱۶ — ۸۸۴۵۴۰۰۰