ویزای توریستی استرالیا، برای دیدار از اقوام و آشنایان و یا  گردش و بازدید از جاذبه های استرالیا مناسب است. قابل ذکر است که در صورت داشتن ویزای توریستی استرالیا شما اجازه کار ندارید و برای تحصیل نیز تنها می توانید در دوره های تحصیلی تا سقف ۳ ماه ثبت نام نمائید. اعتبار این گونه ویزاها ( توریستی ) از ۳ تا ۱۲ ماه متغیر می باشد. کارشناسان ساحل گشت می توانند برای ویزای توریستی استرالیا، در کلیه مراحل به شما کمک کنند.

ویزای توریستی استرالیا

مدارک لازم برای ویزای توریستی استرالیا :

تکمیل فرم مشخصات فردی و فرم فارسی مربوط به استرالیا به صورت دقیق

  •  اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی
  •   ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد.
  • دو قطعه عکس ۴٫۵×۳٫۵ رنگی
  •  اصل و ترجمه شناسنامه و ارائه کپی کارت نظام وظیفه (در صورت انجام خدمت سربازی و یا معافیت از آن
  •  اصل و ترجمه سند ازدواج
  •  حساب های جاری: کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی
  •  گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­ های بانکی به همراه گردش شش ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک
  • اصل و ترجمه سند مالکیت

اصل و ترجمه مدارک شغلی:

  •  پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • وکلا: پروانه وکالت
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال و سمت، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
  • بازنشسته­ ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه با ذکر مدت اشتغال و سمت، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر  سازمان
  • در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال و سمت، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
  • دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

توضیحات:

  • جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه
    رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می‌­باشد.
  • برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دار
  • مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه‌­دار

با ما تماس بگیرید ۵۷۸۳۵-۰۲۱

مطالب مرتبط

شنگن

ویزای کانادا

تحصیل در اروپا

0 پاسخ

نظر خود را بنویسید...

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *