ثبت نام ویزای توریستی و دانشجویی استرالیا

australia1 ثبت نام ویزای توریستی و دانشجویی استرالیا

این نوع ویزا برای دیدار از اقوام و آشنایان و یا  گردش و بازدید از جاذبه های استرالیا مناسب است .

برای اخذ ویزا ، شما می توانید به صورت آنلاین اقدام کنید و هزینه ۱۴۰ دلار استرالیا را بپردازید ، البته اگر از استرالیا اقدام نمائید ، باید مبلغ ۲۰۰ دلار بیشتر بپردازید .

قابل ذکر است که در صورت داشتن ویزای توریستی شما اجازه کار ندارید و برای تحصیل نیز تنها می توانید در دوره های تحصیلی تا سقف ۳ ماه ثبت نام نمائید .

اعتبار این گونه ویزاها ( توریستی ) از ۳ تا ۱۲ ماه متغیر می باشد و متقاضیان باید معاینات پزشکی و تائیدیه پلیس را دریافت نمایند .

کارشناسان ساحل گشت می توانند برای ویزای ” توریستی” شما ، در کلیه مراحل به شما کمک کنند .

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید  ۵۷۸۳۵-۰۲۱

امور آژانسها : ۸۸۴۵۱۶۱۶ ۸۸۴۵۴۰۰۰

مدارک لازم برای ویزای استرالیا :

australia2 ثبت نام ویزای توریستی و دانشجویی استرالیا

مدارک شغلی و مالی :

پرینت حساب بانکی – مدارک مالیاتی – فیش حقوقی – نامه تائیدیه اشتغال به کار با قید تاریخ مرخصی – واچر هتل و رزرو بلیط –  نامه اشتغال به تحصیل ( اگر مشغول به تحصیل هستید ) .

هر نوع اسناد ملکی غیر منقول شامل زمین ، باغ ، آپارتمان ، ویلا و ….

مدارک مربوط به خانواده درجه یک شما در ایران شامل شناسنامه و …. – دعوت نامه از سوی دعوت کننده ( اگر دارید ) .

سایر مدارک :

یک قطعه عکس جدید ۴/۵ × ۳/۵ با زمینه روشن – تصویر کلیه صفحات پاسپورت متقاضی و همراهان – کارت پایان خدمت ( اگر دارید ) .

توضیح :

در صورتی که کودکی زیر ۱۸ سال به همراه شما مسافرت می کند و پدر و مادر وی همراه نیستند ، رضایت نامه رسمی برای سفر کودک الزامی است ، ضمن اینکه فرم امضا شده ۱۲۵۷ و هم چنین امضای فرم ۱۲۲۹ نیز لازم خواهد بود .

مضافاً اینکه کلیه مدارک فوق باید به صورت اسکن شده باشد و ترجمه مترجم رسمی و نیز مهر وزارت خارجه و دادگستری را نیز داشته باشد .

ویزای توریستی ، فامیلی استرالیا

ویزای توریستی ، بیزینسی استرالیا