وقت سفارت آمریکا / سایر خدمات

 

  وقت سفارت آمریکا

 

  طریقۀ اخذ ویزای آمریکا :
متقاضیان باید در مرحلۀ نخست نسبت به تکمیل فرم DS 160  از طریق لینک  https://ceac.state.gov/genniv اقدام نمایند . در صورتیکه به هر دلیل مایلید تکمیل آن را
به عهدۀ ما بگذاریدمی توانید فرم فارسی شده آن را از طریق  اینجا تکمیل و با یک قطعه عکس 5 5 جهت تکمیل فرم مذکور به ما تحویل دهید .
پس از تکمیل فرم  DS 160 ، ما می توانیم بر اساس درخواست شما ، در یکی از شهرهای دوبی ، آنکارا یا ارمنستان وقت مصاحبه شما را تنظیم و نسبت به پرداخت هزینۀ
مربوط ازطریق سیستم پرداخت آنلاین اقدام نماییم .
 

       نکاتی در خصوص مصاحبه در سفارت :

  •  متقاضیان باید 15 دقیقه قبل از زمان مصاحبه خود در سفارت حاضر شوند . ( در مورد دوبی کنسولگری )
  •  تنها افرادی که وقت مصاحبه دارند باید به سفارت مراجعه نمایند ، توجه داشته باشید در سفارت محلی برای استراحت دوستان یا خویشاوندان شما وجود ندارد .
  •  قدم زدن در اطراف سفارتخانه یا عکس برداری از آن یا اطراف آن ممنوع می باشد . 
  •  همراه داشتن هر گونه دستگاه الکترونیکی ( تلفن همراه، دی وی دی ، سی دی ، فلش ، ساعت‌های مجهز به دستگاه ضبط و غیره ) ممنوع است .
  •  همراه داشتن سیگار ، فندک ، غذا و نوشیدنی ممنوع است .
  •  همراه داشتن اشیاء تیز ( ناخن گیر ، قیچی ، سوزن بافندگی و غیره ) ممنوع است .

 

       سایر شرایط :

  •  حتی الامکان طلا و جواهرات همراه نداشته باشید ، زیرا در هنگام ورود به بخش کنسولی باید برای بازرسی با دستگاه فلزیاب آنها را در بیاورید .
  •  حداقل یک کارت شناسایی عکس دار و رسمی ( مثل گواهینامه رانندگی یا گذرنامه ) همراه داشته باشید .
  •  در سفارتخانه کارت های اعتباری پذیرفته نمی‌شود .

 

       متقاضیان دریافت ویزای آمریکا باید مدارک ذیل را ارائه نمایند :

  • کلیه متقاضیان ویزای غیر مهاجرتی ( بدون در نظر گرفتن سن ) باید تقاضانامه ویزای مهاجرتی ( فرم DS160 ) را به صورت آنلاین تکمیل نموده و برگه چاپ شده آن را که حاوی بارکد می باشد ارائه نمایند .
  • پاسپورت متقاضیان باید 6 ماه بیشتر از مدت زمان اقامت در آمریکا اعتبار داشته باشد و اگر نام بیشتر از یک نفر در گذرنامه قید شده باشد ، هر یک از افراد متقاضی ویزا باید یک تقاضانامه جداگانه را تکمیل نمایند . 

 

     متقاضیان باید آمادگی داشته باشند تا موارد ذیل را در هنگام مصاحبه به مسئول کنسولی توضیح دهند :

  • هدف از مسافرت ، مدت زمان اقامت در آمریکا و نحوه تأمین هزینه های سفر ، مصاحبه کننده به دنبال اطلاعاتی دربارۀ تعهدات الزامی از قبیل وابستگی های خانوادگی یا اشتغال به  کار می باشد که باعث شود متقاضی پس از سفر به آمریکا ، مجددأ به کشور خود بازگردد .
  • با اینکه ممکن است مسئول کنسولی درخواست ارائه مدارک ننماید ، اما بهتر است متقاضیان ، مدارک مربوطه را به همراه داشته باشند تا در صورت لزوم ارائه نمایند .

 

      علاوه بر مدارک فوق الذکر ، متقاضیان باید موارد ذیل را همراه خود داشته باشند :

  • کلیه گذرنامه های قبلی خود را ، خصوصأ گذرنامه هایی که نشان دهنده سفرهای مختلف و اروپایی به ویژه ویزای آمریکا باشند را همراه داشته باشید .
  • یک قطعه عکس رنگی 5*  5 سانتی متری که در 6 ماه گذشته گرفته شده باشد. عکس مذکور باید از رو به رو با زمینه سفید بوده و گوش ها مشخص باشد . سر نباید پوشیده باشد مگر به دلایل مذهبی .
  • در صورت تمایل ، متقاضیان می توانند مدارک خود مبنی بر اثبات دلیل سفر خود به ایالات متحده آمریکا و وابستگی های تخصصی ، مالی و خانوادگی خود به وطن ، از قبیل برگه   تأیید وضعیت دانشجویی یا استخدام ، مدارک منابع مالی و غیره را ارائه نمایند .

 

       تعطیلات سفارت آمریکا در دوبی ، آنکارا و ارمنستان به شرح ذیل می باشد :

 

برای کسب اطلاعات بیشتر و اقدام ، لطفأ با شماره تلفن  88405700 – 021  با خانم ها کاشفی ، غلامی یا خنجری تماس حاصل فرمایید .

 

" سفری آسان و مطمئن با ساحل گشت  "